5 Συμβουλές για το Πρώτο σου Τατουάζ

Αποφάσισες να…χτυπήσεις το πρώτο σου Τατουάζ; Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να απολαύσεις την διαδικασία αλλά και το αποτέλεσμα! Παρακάτω έχουμε 5 Συμβουλές για το Πρώτο σου Τατουάζ!

5 Συμβουλές για το Πρώτο σου Τατουάζ

1. Να ξέρεις τι θέλεις. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι είναι απαραίτητο να πας με το σχέδιο έτοιμο στο χέρι. Είναι καλό και για εσένα, αλλά και για τον καλλιτέχνη να υπάρχει μια ιδέα για το ύφος και το στύλ του Τατουάζ που θέλεις. Μπορείς να έχεις μαζί σου αρκετές εικόνες σαν αναφορά, ώστε ο καλλιτέχνης να δημιουργήσει ένα σχέδιο μόνο για σένα. Φρόντισε το σχέδιο να είναι κάτι που θέλεις καιρό και έχει κάποιο νόημα για σένα. Δε χρειάζεται να είναι εξαιρετικά σημαντικό, απλά ιδιέταιρο για σένα.

2. Κάνε μια μικρή έρευνα. Ναι, έχεις ακούσει ότι ο τάδε κάνει πολλά Τατουάζ, ή ένας γνωστός σου πάει σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι το κατάλληλο για σένα. Κάθε καλλιτέχνης έχει διαφορετική ποιότητα δουλειάς, ένα στύλ που προτιμά ή είναι ιδιέταιρα καλός σε πορτραίτα, γεωμετρικά σχήματα και λοιπά.

5 Συμβουλές για το Πρώτο σου Τατουάζ

3. Επέλεξε την ποιότητα και μην κοιτάς για το πιο οικονομικό. Ένα Τατουάζ είναι επένδυση, θα πληρώσεις κάτι που πρόκειται να έχεις για πάντα πάνω σου, φρόντισε να είναι όσο καλύτερο γίνεται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα καθυστερήσεις λίγο να το κάνεις.

 

4. Βρές έναν επαγγελματία που θα θέλει να σε ακούσει αλλά και να σε συμβουλέψει. Πρέπει να ενδιαφέρεται για εσένα, το αποτέλεσμα της δουλειάς του, αλλά και τη φήμη του. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου “πουλήσει” κάτι που δε θέλεις, επειδή απλά του είναι πιο εύκολο ή βολικό για εκείνον. Συζητήστε μαζί για το σχέδιο του τατουάζ, το μέγεθος και το σημείο όπου πρόκειται να γίνει.

5 Συμβουλές για το Πρώτο σου Τατουάζ

 

5. Ηρεμία, απόλαυσε την εμπειρία. Κανείς δε θέλει να κάνει σε κάποιον ένα Τατουάζ με φασαρία, ενώ κινείται ή γελάει. Η ποιότητα του Τατουάζ έχει να κάνει με τον καλλιτέχνη, την αφοσίωση του και στη δική σου ηρεμία. Απόλαυσε τη διαδικασία, βάλε ακουστικά να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, πες σε ένα φίλο που έχεις μαζί σου να σε περιμένει στο σαλόνι και χαλάρωσε. Ακόμη και αν κάνεις Τατουάζ σε ένα σημείο που πονάει λίγο περισσότερο από άλλα, πάρε αργά βαθιές εισπνοές και εκπνοές, ποτέ γρήγορες.

 

Διάβασε επίσης: Τατουάζ μια διαδρομή γεμάτη μοναδικές εμπειρίες

Iris

Η Ρούλα Ίρις Κουτρούλη Ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια του Lollita.gr, είναι σκηνοθέτις - σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε στο Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονοµίας του ΤΕΙ – ΑΘΗΝΑΣ και έπειτα Σκηνοθεσία στο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Έχει επίσης σπουδάσει στο Θέατρο των Αλλαγών Υποκριτική και Σκηνοθεσία για Κινηµατογράφο και Τηλεόραση. Εργάστηκε στο Αρχiπέλαγος tv ως Βοηθός Αρχισυντάκτη Δελτίου Ειδήσεων, Παρουσίαση Σύντοµου Δελτίου Ειδήσεων και στη Διεξαγωγή Εξωτερικών Ρεπορτάζ. Εχει δουλέψει στο STAR CHANNEL ως Βοηθός Σκηνοθέτη για live εκποµπή καθώς και στη θέση Video Playout Operator. Ασχολείται με τη συγγραφή, σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών, εκπομπών, ντοκυµαντέρ και θεατρικών παραστάσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php