Οι 10 Δημοφιλέστερες Πριγκίπισσες της Disney | Προετοιμαστείτε για εκπλήξεις

Η Disney έχει προσφέρει στο παιδικό και ενήλικο κοινό πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες με πιο αγαπημένους εκείνους με ένα πιο βασιλικό υπόβαθρο. Οι πριγκίπισσες της Disney έχουν μεγαλώσει γενιές παιδιών και έχουν αποτελέσει σε αρκετές περιπτώσεις πηγές έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους. Κάθε μια από αυτές έχει έναν ξεχωριστό και δυναμικό χαρακτήρα, ενώ τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι πάντοτε αυτά που περιμένουμε. Έρευνα που έγινε σε ένα δείγμα 11,000 ανθρώπων, έδειξε τις 10 πιο δημοφιλείς πριγκίπισσες της Disney όλων των εποχών. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις στις πρώτες θέσεις!

10. Άννα (Frozen)

Μια πριγκίπισσα όμορφη και ενθουσιώδης από τη μια, αλλά αδέξια και με ελάχιστες κοινωνικές δεξιότητες από την άλλη. Η Άννα έχει ζεστή καρδία και την ικανότητα να συγχωρεί, να αγαπά και να τολμά. Το ελάττωμα της είναι ότι εμπιστεύεται γρήγορα τους ανθρώπους με καταστροφικά αποτελέσματα.

9. Μέριντα (Brave)

Ένας ανατρεπτικός χαρακτήρας πριγκίπισσας, μακριά από το μοτίβο της όμορφης γλυκιάς και υπάκουης κόρης του βασιλιά. Η Μέριντα δεν πηγαίνει by the book. Αντίθετα, κανείς δεν της λέει πως πρέπει να ζήσει και κανείς δεν μπορεί να τη πιέσει να ζήσει ως μια τυπική πριγκίπισσα. Είναι ειλικρινής, θαρραλέα και δυναμική.

Οι 10 δημοφιλέστερες πριγκίπισσες της Disney | Προετοιμαστείτε για εκπλήξεις

8. Ποκαχόντας (Pocahontas)

Άλλη μια δυναμική πριγκίπισσα που αρνείται να προσαρμοστεί σε αυτά που τις υποδεικνύουν. Ρισκάρει και θυσιάζει τα πάντα για χάρη της ειρήνης μεταξύ της φυλής της και των “χλωμών προσώπων”.

7. Έλσα (Frozen)

Η Έλσα βρέθηκε μερικές θέσεις πιο πάνω από την αδερφή της στη τελική δεκάδα και όχι άδικα. Στην αρχή τη βλέπουμε απόμακρη, μοναχική και σκληρή με τη μικρότερη αδερφή της. Βέβαια είναι όλα αυτά γιατί θέλει να προστατέψει την Άννα αλλά και όλο το βασίλειο από τις δυνάμεις της. Είναι αρκετά ώριμη για την ηλικία της, δεν είναι ονειροπόλα και είναι υπεύθυνη των πράξεών της. Και μετά είναι το φόρεμα! Και τα μαλλιά! Αλλά κυρίως το ΦΟΡΕΜΑ!

6. Σταχτοπούτα (Cinterella)

Η ιστορία της Σταχτοπούτας είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ταινίες της Disney. Είναι μια πριγκίπισσα ευγενική, γλυκιά, γενναιόδωρη, αστεία με πολλές ικανότητες και ακόμα περισσότερο κουράγιο. Δεν δείχνει ιδιαίτερο θάρρος, ενώ είναι αρκετά ανεκτική.

Οι 10 δημοφιλέστερες πριγκίπισσες της Disney | Προετοιμαστείτε για εκπλήξεις

5. Γιασμίν (Aladdin)

Η αγαπημένη πριγκίπισσα των απανταχού φεμινιστριών. Δεν υποκύπτει στις πιέσεις του πατέρα της για έναν καλό γάμο, αντάξιο της θέσης της. Αντίθετα αναζητά τη πραγματική αγάπη και τον σεβασμό. Είναι δυναμική και έξυπνη, ενώ ξέρει να συγχωρεί χωρίς να είναι συγκαταβατική.

4. Ραπουνζέλ (Tangled)

Από τις πιο αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney με πολύ χιούμορ, δυνατή θέληση και θάρρος. Αντιστέκεται στις διαταγές της μητέρας της (ή τουλάχιστον στη γυναίκα που νομίζει για μητέρα της), προσπερνώντας τους αρχικούς ενδοιασμούς της. Είναι ένας χαρακτήρας γεμάτος ζωντάνια και περιέργεια για τη ζωή.

3. Άριελ (Little Mermaid)

Είναι η μοναδική πριγκίπισσα της Disney που δεν είναι άνθρωπος αλλά ένα πλάσμα του βυθού. Είναι περίεργη για τον κόσμο έξω από τον βυθό, θαρραλέα και καλοσυνάτη.

2. Μουλάν (Mulan)

Μακριά από κάθε στερεότυπο, η πριγκίπισσα αυτή ντύνετε άνδρας για να υπερασπιστεί τη πατρίδα της, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους. Ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας με έντονα τα χαρακτηριστικά της ανεξαρτησίας και του θάρρους.

1. Πεντάμορφη (Belle)

Στη πρώτη θέση η πριγκίπισσα της Disney που δεν ψάχνει να βρει τον πρίγκιπα παρά τη ταπεινή καταγωγή της. Θυσιάζει τον εαυτό της για να σώσει τον πατέρα της και ερωτεύεται τον χαρακτήρα πίσω από την όψη του τέρατος. Είναι ένας χαρακτήρας με θάρρος και αποφασιστικότητα που κάνει λάθος επιλογές αλλά ξέρει να τις διορθώσει. Δεν είναι τέλεια και αυτή είναι η ομορφιά της.

 

Διαβάστε επίσης: Gamers like Gaming | μήπως έχεις λάθος άποψη;

Sof-Sof

Είμαι η Sof Sof, κοινωνική λειτουργός από τις λίγες, ψωνάκι από τα πολλά, γεμάτη ενθουσιασμό για τη ζωή και τους ανθρώπους. Παντοτινός μου πόθος η αρθρογραφία και μοναδικός μου στόχος το χαμόγελο. Αγαπώ τη τρέλα, τα ταξίδια και τα γλυκά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

css.php