Ιδιοκτήτες κατοικίδιων προστατεύουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Α! Χριστούγεννα! Όλοι περιμένουμε αυτήν την εποχή που θα περάσουμε τον χρόνο μας με τις οικογένειές μας, τους φίλους μας και με τα υπέροχα κατοικίδια μας! Πως όμως οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων προστατεύουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Όλοι η οικογένεια συμμετέχει στον στολισμό του δέντρου και το κάθε μέλος της οικογένειας θέλει να αφήσει το σημάδι του πάνω στο δέντρο και οι τετράποδοι φίλοι μας σίγουρα δεν αποτελούν εξαίρεση! Όμως ατυχήματα συμβαίνουν… πως οι συμπαθέστατοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων να προστατεύσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Τα κατοικίδια μας απολαμβάνουν την εποχή αυτή όσο και εμείς. Βρίσκουν καινούργια παιχνίδια να παίξουν και αυτό που ακολουθεί είναι ένα κατεστραμμένο δέντρο στο πάτωμα με τα στολίδια σκορπισμένα τριγύρω.

Ιδιοκτήτες κατοικίδιων προστατεύουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η θετική πλευρά; Μερικοί ιδιοκτήτες βρήκαν τρελούς, δημιουργικούς αλλά και αποτελεσματικούς τρόπους να προστατεύσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους από την καταστροφή! Απολαύστε μαζί μας τις εικόνες και μπείτε στο πνεύμα τον γιορτών μαζί μας.

Τουλάχιστον…. θα μείνει φρέσκο για του χρόνου!

Ακραίες καταστάσεις που απαιτούν ακραία διακόσμηση! Δείτε μέχρι που φτάνουν οι λάτρεις των ζώων για να προστατεύσουν τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τους από τα απείθαρχα κατοικίδια ζώα που τριγυρνούν στο σπίτι. Και ναι, το κατοικίδιο που βλέπετε στη φωτογραφία είναι μια Αλεπού!

Το να κρατήσετε σε απόσταση ασφαλείας τα τριχωτά μέλη της οικογένειάς σας, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων μπορεί να είναι μια δύσκολη αποστολή. Υπάρχουν παντού στολίδια, φυτά, δώρα και πολλά πολλά φωτάκια. Θέλει θάρρος και αισιοδοξία η απόφαση να στολίσετε. Το έχετε αποφασίσει;  Δείτε μερικές ακόμα ευφάνταστες ιδέες στολισμού!

Δεν υπάρχουν και πολλά να χαλάσει, απ’ ότι φαίνεται το ξέρει και δε χαίρεται.

Ιδιοκτήτες κατοικίδιων προστατεύουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Φέτος ήρθαν τα πάνω κάτω…ή μήπως το αντίστροφο;

Τουλάχιστον μυρίζει όμορφα ο χώρος…

Οικονομικό και…αλεξίσφαιρο στις ζημιές!

Όχι, δεν είναι αστείο, αυτό είναι το δέντρο σου για φέτος.

Τα βραβεία είναι από τα προηγούμενα δένδρα που χάλασε…

Διαβάστε επίσης: 30 γλυκά δώρα μόνο για ανθρώπους που λατρεύουν την συντροφιά κατοικιδίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

css.php