Γνωρίστε τον τύπο που όλοι οι διασημότητες θέλουν στην παρέα τους

Οι περισσότερες διασημότητες δε συνηθίζουν να συχνάζουν με «μέσους» ανθρώπους, αλλά γι ‘αυτόν τον τύπο, κάνουν μια εξαίρεση. Γνωρίστε τον Robert Van Impe, επίσης γνωστό ως Average Rob, έναν κωμικό καλλιτέχνη, μάγο του photoshop από το Βέλγιο.

Γνωρίστε τον τύπο που όλοι οι διασημότητες θέλουν στην παρέα τους

Ο καλλιτέχνης και κωμικός, έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Coventry και εργάζεται ως δημοσιογράφος στο βελγικό περιοδικό κωμωδίας Humo. Έχει εξαπολύσει ένα κύμα ξεκαρδιστικών συναντήσεων με διασημότητες στο διαδίκτυο, όπου μερικές φαίνονται αρκετά πειστικές ώστε να είναι πραγματικές.

Iris

Η Ρούλα Ίρις Κουτρούλη Ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια του Lollita.gr, είναι σκηνοθέτις - σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε στο Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονοµίας του ΤΕΙ – ΑΘΗΝΑΣ και έπειτα Σκηνοθεσία στο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Έχει επίσης σπουδάσει στο Θέατρο των Αλλαγών Υποκριτική και Σκηνοθεσία για Κινηµατογράφο και Τηλεόραση. Εργάστηκε στο Αρχiπέλαγος tv ως Βοηθός Αρχισυντάκτη Δελτίου Ειδήσεων, Παρουσίαση Σύντοµου Δελτίου Ειδήσεων και στη Διεξαγωγή Εξωτερικών Ρεπορτάζ. Εχει δουλέψει στο STAR CHANNEL ως Βοηθός Σκηνοθέτη για live εκποµπή καθώς και στη θέση Video Playout Operator. Ασχολείται με τη συγγραφή, σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών, εκπομπών, ντοκυµαντέρ και θεατρικών παραστάσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php
Close
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram