Μάθε τι επιφυλάσσει για το ζώδιο σου το 2017

ΚΡΙΟΣ
Το 2017 για τον Κριό θα είναι μια περίοδος διασκέδασης και την περιπέτειας.
Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Μην ξεχάσετε να πάτε για διακοπές με τους αγαπημένους σας μέσα στο 2017.
Η υγεία σας μπορεί να είναι εξαιρετική, αν κάνετε τακτική άσκηση. Στην ερωτική ζωή θα είστε πανευτυχής, με την προϋπόθεση να μην κάνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Το 2017 προβλέπεται να είναι μια αρμονική και ειρηνική χρονιά για τους ταύρους. Πνευματικά θα τείνετε προς την εύρεση εσωτερικής ειρήνης, μην αφήνετε τους φόβους σας να χαλάσουν την ευημερία σας.
Μια ερωτική σχέση έχει πιθανότητες να γίνει μόνιμη. Τα παντρεμένα ζευγάρια μπορούν να προγραμματίσουν την απόκτηση ενός μωρού. Η υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητη εάν δεν επιθυμείτε να αρρωστήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
To 2017 είναι το έτος των μεγάλων αλλαγών για το ζώδιο των Διδύμων. Μην αφήσετε την υπερκινητικότητα σας να χαλάσει την ευτυχία σας φέτος. Είτε πρόκειται για την καριέρα ή για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα πριν πάρετε αποφάσεις για δραστικές αλλαγές.
Οι ψυχικές ικανότητες σας επίσης θα μπορούσαν να βελτιωθούν το 2017, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη ζωή σας καλύτερα. Οι προβλέψεις ζώδιο σας δείχνουν ότι το 2017 θα μπορούσε να είναι το έτος κατά το οποίο θα βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2017 είναι μια χρονιά με δύσκολες επιλογές για τους καρκίνους. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές σε πολλές πτυχές της ζωής σας. Μην ξοδεύετε άσκοπα χρήματα για ακριβά πράγματα που δεν χρειάζεστε.
Ο σύντροφός σας σας μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σας για να ξεπεράσει τους φοβίες του. Στην υγεία και τις σχέσεις θα χρειαστείτε πολλή σκληρή δουλειά, ώστε να είναι να έχετε σταθερότητα.

ΛΕΟΝ

Η πρόβλεψη του 2017 για το ζώδιο του Λέοντα προβλέπει μια υπέροχη χρονιά. Είστε ευλογημένοι με καλή τύχη και ευτυχία. Μην περιμένετε άλλο την κατάλληλη στιγμή στην εργασία ή τις σχέσεις σας, τολμήστε.
Απολαύστε το ταξίδι και θα μαθαίνετε όσο προχωράτε. Μπορεί να κερδίσετε ακόμη και σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2017 για το ζώδιο του Παρθένου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με διπλωματικό τρόπο. Μερικές παλιές αποφάσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα αν δεν τις χειριστείτε με τον σωστό τρόπο.
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε πίσω σας σχέσεις που δε λειτούργησαν στο παρελθόν. Μην αφήσετε το άγχος να πάρει τον καλύτερο σας εαυτό.

ΖΥΓΟΣ
Το 2017 προβλέπεται να είναι η χρονιά του Ζυγού για ανακαλύψεις και καινοτομίες. Αφήστε τη δημιουργική πλευρά σας να έρθει στο προσκήνιο. Εκφράστε τις ιδέες σας στους άλλους, έτσι ώστε να μπορούν να κατανοήσουν τα όνειρά σας καλύτερα.
Θα είστε ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους γύρω σας. Και μην ξεχάσετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2017 η αστρολογία προβλέπει για το ζώδιο του σκορπιού ότι θα είστε σε μια βιασύνη να αφήσετε το παρελθόν σας πίσω. Θα αναλάβετε την πρωτοβουλία να κάνετε τους στόχους και τα σχέδια σας λειτουργήσουν υπέρ σας.
Οι έρωτες θα είναι πολλοί, αλλά μόνο λίγοι θα είναι σοβαροί. Τρώτε υγιεινά και αν θέλετε να είστε σωματικά και συναισθηματικά σε ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης το 2017 θα έχει τον ενθουσιασμό και την πνευματική διαύγεια για να προχωρήσει με καθαρό μυαλό. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι καταπληκτική. Η καριέρα και τα επιχειρηματικά σας σχέδια θα σας δυσκολέψουν, αλλά θα είναι κερδοφόρα.
Θα πρέπει να προσέξετε δερματικές αλλεργίες. Το σεξ και το ειδύλλιο θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών για τους Τοξότες μέσα στο 2017.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2017 η αστρολογία για το ζώδιο του Αιγόκερου προβλέπει ένα έτος ειρήνης και αρμονίας. Αν και έχετε μια φήμη ότι είστε πρακτικοί, το 2017 θα δείτε μια καινοτόμο πλευρά στην προσωπικότητά σας.
Η αγάπη και ο ρομαντισμός, επίσης, θα είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή χρονιά για να παντρευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το 2017 για τον Υδροχόο προβλέπει ένα έτος εξαιρετικό και με θετικές ευκαιρίες. Είτε πρόκειται για την αγάπη ή την καριέρα σας , θα πετύχετε σε ότι δώσετε όλη σας την προσοχή και αγάπη.
Η εργασία θα είναι άφθονη, το ίδιο και η αμοιβή σας. Προβλέπονται εγκυμοσύνες για το ζώδιο του νερού το 2017.

ΙΧΘΕΙΣ
Το 2017 οι ιχθείς θα είναι σε θέση να δούν τη ζωή με θετικό και ήρεμο τρόπο. Αυτή η φρέσκια συμπεριφορά θα είναι το μυστικό της επιτυχίας τους, στην προσωπική και επαγγελματική ζωή.
Η αστρολογική πρόβλεψη σας προειδοποιεί να μην αφήσει τα όνειρα και τις ψευδαισθήσεις σας να εμποδίσουν την επίτευξη των στόχων σας. Εκπληρώστε όλα τα έργα και τους στόχους σας, με την μέγιστη δυνατή ειλικρίνεια και ακεραιότητα.

Iris

Η Ρούλα Ίρις Κουτρούλη Ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια του Lollita.gr, είναι σκηνοθέτις - σεναριογράφος και παραγωγός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

css.php