Το Χάρβαρντ ανεβάζει Μαθήματα φωτογραφίας on-line για όλους

Το Χάρβαρντ ανεβάζει Μαθήματα φωτογραφίας on-line για όλους. Ακολουθώντας τα βήματα του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, το Χάρβαρντ έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται να ανεβάσουν στο ίντερνετ μαθήματα φωτογραφίας που είναι διαθέσιμα δωρεάν online.

Το Χάρβαρντ ανεβάζει Μαθήματα φωτογραφίας on-line για όλους

Το διάσημο πανεπιστήμιο έχει ανεβάσει το πρόγραμμα για την online στην πλατφόρμα του.

Καθόλου κακός τρόπος για να ξεκινήσει η χρονιά μας!

Το πρόγραμμα έχει δώδεκα ενότητες, με 13η μια τελική αξιολόγηση για την ολοκλήρωση του μαθήματος.

Το πρόγραμμα αποτελείται κυρίως από τα βασικά της ψηφιακής φωτογραφίας, όπως μαθήματα στο λογισμικό ρετούς, πώς να χρησιμοποιήσετε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, τη σημασία του φωτός, του χρώματος, τεχνικές εκθέσεις και μια σύντομη ιστορία της φωτογραφίας.

Το Χάρβαρντ ανεβάζει Μαθήματα φωτογραφίας on-line για όλους

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να πληρώσετε τέλη εγγραφής, μπορείτε να ακολουθήσετε τα μαθήματα δωρεάν  στην παρακάτω διεύθυνση.

https://alison.com/courses/Digital-Photography/content

 

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες φωτογραφίες άγριων ζώων με τα μικρά τους

Iris

Η Ρούλα Ίρις Κουτρούλη Ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια του Lollita.gr, είναι σκηνοθέτις - σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε στο Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονοµίας του ΤΕΙ – ΑΘΗΝΑΣ και έπειτα Σκηνοθεσία στο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Έχει επίσης σπουδάσει στο Θέατρο των Αλλαγών Υποκριτική και Σκηνοθεσία για Κινηµατογράφο και Τηλεόραση. Εργάστηκε στο Αρχiπέλαγος tv ως Βοηθός Αρχισυντάκτη Δελτίου Ειδήσεων, Παρουσίαση Σύντοµου Δελτίου Ειδήσεων και στη Διεξαγωγή Εξωτερικών Ρεπορτάζ. Εχει δουλέψει στο STAR CHANNEL ως Βοηθός Σκηνοθέτη για live εκποµπή καθώς και στη θέση Video Playout Operator. Ασχολείται με τη συγγραφή, σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών, εκπομπών, ντοκυµαντέρ και θεατρικών παραστάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

css.php