Η Dolce & Gabbana ένωσε τις δυνάμεις της με τη Smeg

Η Dolce & Gabbana ένωσε τις δυνάμεις της με τη Smeg για άλλη μια φορά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Από τον Οκτώβριο κυκλοφορεί μια σειρά συσκευών κουζίνας διακοσμημένες με μοτίβα της Σικελίας, που όλοι θέλουν στην κουζίνα τους!

Η Dolce & Gabbana ένωσε τις δυνάμεις της με τη Smeg

Η ιταλική μόδα Dolce & Gabbana έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον Ιταλό κατασκευαστή Smeg για να δημιουργήσει αυτή την όμορφη σειρά από οικιακές συσκευές εμπνευσμένες από παραδοσιακά σικελικά σχέδια και μοτίβα.

Η γκάμα ονομάζεται «Η Σικελία είναι η αγάπη μου» και παρουσιάστηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

 

Η Dolce & Gabbana ένωσε τις δυνάμεις της με τη Smeg

Τα είδη της σειράς περιλαμβάνουν τοστιέρα, αποχυμωτή, καφετιέρα, βραστήρα και μίξερ τροφίμων και όλα διακοσμούνται με ζωντανά Κόκκινα, κίτρινα, πράσινα και μπλε, συνώνυμα με το ύφος της περιοχής από την οποία εμπνέονται.

Η πλήρης σειρά έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του κοινού και είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο, οπότε πείτε αντίο στις βαρετές παλιές σας συσκευές και φέρετε τη γεύση της Σικελίας στην κουζίνα σας.

«Η Σικελία είναι η αγάπη μου» μια εντυπωσιακή σειρά οικιακών συσκευών η οποία είναι εμπνευσμένη από την παράδοση και κουλτούρα της Σικελίας.

 

Από τον Οκτώβριο είναι διαθέσιμες οι εντυπωσιακές οικιακές συσκευές. Η συλλογή αποτελείται από τοστιέρα, αποχυμωτή, καφετιέρα, βραστήρα και μίξερ σε έντονα μοτίβα.

Περισσότερες πληροφορίες: dolce gabbana

 

Διαβάστε επίσης: Vegan επιδόρπια και πρωινά από έναν 16χρονο που θα σας εντυπωσιάσουν

Iris

Η Ρούλα Ίρις Κουτρούλη Ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια του Lollita.gr, είναι σκηνοθέτις - σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε στο Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονοµίας του ΤΕΙ – ΑΘΗΝΑΣ και έπειτα Σκηνοθεσία στο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Έχει επίσης σπουδάσει στο Θέατρο των Αλλαγών Υποκριτική και Σκηνοθεσία για Κινηµατογράφο και Τηλεόραση. Εργάστηκε στο Αρχiπέλαγος tv ως Βοηθός Αρχισυντάκτη Δελτίου Ειδήσεων, Παρουσίαση Σύντοµου Δελτίου Ειδήσεων και στη Διεξαγωγή Εξωτερικών Ρεπορτάζ. Εχει δουλέψει στο STAR CHANNEL ως Βοηθός Σκηνοθέτη για live εκποµπή καθώς και στη θέση Video Playout Operator. Ασχολείται με τη συγγραφή, σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών, εκπομπών, ντοκυµαντέρ και θεατρικών παραστάσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php