Ονειρική Elicia Edijanto, βλέπουμε μέσα από τη δική της ματιά έναν κόσμο μαύρο και άσπρο

Ονειρική Elicia Edijanto, βλέπουμε μέσα από τη δική της ματιά έναν κόσμο μαύρο και άσπρο. Κύριο θέμα της, μικρά, ευάλωτα παιδιά μαζί με πλάσματα της άγριας φύσης όπως ελέφαντες, λύκοι και αρκούδες.

Με νερομπογιές μαύρες και λευκές , χρησιμοποιώντας μόνο ακουαρέλες η Edijanto δημιουργεί ονειρικές σκηνές ηρεμίας που παγώνουν το χρόνο.

H Elicia Edijanto απεικονίζει σχέσεις αγάπης μεταξύ άγριας ζωής και των παιδιών σε ατμοσφαιρικά σκηνικά,  ζωγραφισμένα σε ακουαρέλα με μαύρη και λευκή νερομπογιά .

«Το θέμα μου είναι συχνά τα παιδιά και τα ζώα, επειδή είναι ειλικρινή δίνουν συναισθήματα όπως ηρεμία, σοβαρότητα και  ελευθερία.»

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα έργα, στη σελίδα της:

https://www.facebook.com/iameliciaedijanto/?pnref=story

Iris

Η Ρούλα Ίρις Κουτρούλη Ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια του Lollita.gr, είναι σκηνοθέτις - σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε στο Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονοµίας του ΤΕΙ – ΑΘΗΝΑΣ και έπειτα Σκηνοθεσία στο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Έχει επίσης σπουδάσει στο Θέατρο των Αλλαγών Υποκριτική και Σκηνοθεσία για Κινηµατογράφο και Τηλεόραση. Εργάστηκε στο Αρχiπέλαγος tv ως Βοηθός Αρχισυντάκτη Δελτίου Ειδήσεων, Παρουσίαση Σύντοµου Δελτίου Ειδήσεων και στη Διεξαγωγή Εξωτερικών Ρεπορτάζ. Εχει δουλέψει στο STAR CHANNEL ως Βοηθός Σκηνοθέτη για live εκποµπή καθώς και στη θέση Video Playout Operator. Ασχολείται με τη συγγραφή, σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών, εκπομπών, ντοκυµαντέρ και θεατρικών παραστάσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php