10 πόλεις με εκπληκτικό Street Art

Το Street Art συνοδεύεται από μια κακή φήμη, αλλά όταν γίνεται από πραγματικά ειδικευμένους καλλιτέχνες μπορεί να μετατρέψει μια πόλη σε ένα καλύτερο και ομορφότερο μέρος.

1. Η πόλη του Μεξικού

Η Πόλη του Μεξικού είναι μια πολύχρωμη πόλη από πολλές απόψεις, μια εκ των οποίων είναι το δημιουργικό street art, που διακοσμεί τις γειτονιές της πολύβουης πόλης.

2. Λονδίνο

Το να επισκεφθεί κάποιος το Λονδίνο θα του κοστίσει αρκετά, είναι όμως μια καλή ευκαιρία να δει τους δρόμους του,  που φιλοξενούν μερικά από τις καλύτερες τοιχογραφίες στον κόσμο.

3. Μελβούρνη

To Street Art στην Μελβούρνη είναι τόσο σημαντικό, που η επίσημη σελίδα της πόλης έχει έναν τομέα αφιερωμένο σε αυτό.

 

4. Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη είναι η βάση του κόσμου του Street Art, ήταν πάντα γνωστή για γκράφιτι της … συνέβαλαν στην εμφάνιση και την αίσθηση της πόλης εδώ και δεκαετίες, αλλά τώρα αναπτύσσεται και εξελίσσεται ως μια μορφή τέχνης.

 

5. Παρίσι

Παρίσι! Η Πόλη του Φωτός! Η πόλη του έρωτα! Η πόλη της Street Art; Και όμως ναι! Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για να δείτε στο Παρίσι, και οι εκπληκτικές τοιχογραφίες  είναι σίγουρα ένα από αυτά.

 

6. Βερολίνο

Το Βερολίνο γίνεται γρήγορα ένα κέντρο τέχνης και της καινοτομίας στην Ευρώπη και το street art είναι σίγουρα μέσα σε αυτό. Η τέχνη του δρόμου βρίσκεται παντού, υπάρχουν επίσης εργαστήρια γκράφιτι και περιηγήσεις στους δρόμους του street art.

 

7.Βαλπαραΐσο, Χιλή

Σε όλο το Βαλπαραΐσο  υπάρχουν καταπληκτικές συλλογές  τοιχογραφιών, οι οποίες είναι πλούσιες, φωτεινές, όμορφες και συμπληρώνουν την ήδη πολύχρωμη πόλη.

 

8.Μόσχα

Το street art στη Μόσχα είναι μνημειώδες και εντυπωσιακό, οι τοιχογραφίες έχουν δημιουργήσει έναν άλλο κόσμο.

 

9. Λισαβόνα

Η πιο απλή απάντηση  στην ερώτηση για το πού μπορείτε να δείτε τις τοιχογραφίες στους δρόμους της Λισαβόνας  είναι σχεδόν οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!

 

10. Λος Άντζελες

Το κέντρο της πόλης “φιλοξενεί” μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου που χρησιμοποιούν την πόλη ως φόντο για τα απίστευτα κομμάτια τους.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

css.php