Η νέα ταινία LEGO σας επιτρέπει να μετατρέψετε οτιδήποτε σε Lego επιφάνεια!

Η νέα ταινία LEGO σας επιτρέπει να μετατρέψετε οτιδήποτε σε Lego επιφάνεια!

 

 

Τα Lego είναι πολύ πιθανόν το καλύτερο παιχνίδι που εφευρέθηκε ποτέ, αλλά ακόμη και αυτά τα καταπληκτικά πλαστικά κυβάκια έχουν τα όριά τους.

 

 

Για παράδειγμα, μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο σε μια επίπεδη επιφάνεια ή έναν πίνακα Lego, αλλά σύντομα θα είστε σε θέση να κολλήσετε τουβλάκια σας όπου θέλετε χάρη σε αυτή την ευέλικτη ταινία από τη Nimuno.


Είναι ευέλικτο, κόβεται και έρχεται με αυτοκόλλητη πίσω όψη, ώστε να μπορείτε να το κολλήσετε σε τοίχους, άλλα παιχνίδια, ακόμη και τον εαυτό σας, αν θέλετε!

 

 

Η νέα ταινία Lego σας επιτρέπει να κάνετε καμπύλες όπως λόφους, ποτάμια, και  δρόμους.

 

Το θετικό είναι ότι πραγματικά πωλείται σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή. Δύο ρολά θα σας κοστίσουν σχεδόν 10,00 ευρώ, ενώ με λιγότερο απο 47,00 ευρώ θα πάρετε 10 ρολά.

 

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται στο Indiegogo, όπου πρόθυμοι λάτρεις Lego σύντομα βοήθησε να ξεπεράσει τον αρχικό στόχο την αρχική χρηματοδότηση $ 8000 (μέχρι στιγμής σχεδόν 11.000 υποστηρικτές έχουν δεσμευτεί κοντά στα 400.000 δολλάρια ! ).

 

Αν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας ένα ρολό, είναι διαθέσιμο για παραγγελία .

 

 

 

 

 

Iris

Η Ρούλα Ίρις Κουτρούλη Ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια του Lollita.gr, είναι σκηνοθέτις - σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε στο Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονοµίας του ΤΕΙ – ΑΘΗΝΑΣ και έπειτα Σκηνοθεσία στο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Έχει επίσης σπουδάσει στο Θέατρο των Αλλαγών Υποκριτική και Σκηνοθεσία για Κινηµατογράφο και Τηλεόραση. Εργάστηκε στο Αρχiπέλαγος tv ως Βοηθός Αρχισυντάκτη Δελτίου Ειδήσεων, Παρουσίαση Σύντοµου Δελτίου Ειδήσεων και στη Διεξαγωγή Εξωτερικών Ρεπορτάζ. Εχει δουλέψει στο STAR CHANNEL ως Βοηθός Σκηνοθέτη για live εκποµπή καθώς και στη θέση Video Playout Operator. Ασχολείται με τη συγγραφή, σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών, εκπομπών, ντοκυµαντέρ και θεατρικών παραστάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

css.php