Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Πώς να διακοσμήσετε με φωτογραφίες. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις…


Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εκφράσετε την προσωπικότητα και το στυλ σας στο σπίτι είναι μέσα από μια συλλογή από φωτογραφίες! Οι δημιουργικές επιλογές για εικόνες είναι ατελείωτες. Ξεκινήστε με αυτές τις διασκεδαστικές ιδέες για διακόσμηση.

Μια ποικιλία εικόνων εκτός από τέχνη και αναμνήσεις, φέρνει μια αίσθηση ελεύθερου πνεύματος σε ένα χώρο.

Ένα από τα κλειδιά για να διακοσμήσετε σωστά έναν τοίχο με φωτογραφίες, είναι να υπάρχει μια μικρή συνοχή σε ότι είναι στον τοίχο ή σε ότι έχετε βάλει μέσα στα κάδρα. Είτε είναι το χρώμα μεταξύ 2 κάδρων είτε το φόντο.  Χρησιμοποιήστε ότι αγαπάτε και να μην ανησυχείτε πάρα πολύ για το τι ταιριάζει.

 

Πολλές φορές δε χρειάζεστε καν κάδρα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για όλα τα γούστα.

Για μια πιο κλασική εμφάνιση, κρεμάστε κάδρα ίδιου μεγέθους, με κοινή θεματολογία και χρώματα μετρώντας προσεκτικά το χώρο ανάμεσα σε κάθε κομμάτι.

Αν η εικόνα σας δεν είναι αρκετά μεγάλη για τα πλαίσια του κάδρου, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τότε απλά τοποθετήστε ένα χαρτόνι για φόντο, ή τον ίδιο τον τοίχο!

Τοποθετείστε οικογενειακές φωτογραφίες ή ακόμη κρεμάστε μερικές εικόνες ενδιάμεσα με ένα κοινό στοιχείο. Ενοποιεί το βλέμμα,  χρησιμοποιείστε μαύρο και άσπρο ή σε τόνο σέπια φωτογραφίες και σε κοινό χρώμα σε όλα τα κάδρα. Σε συνδυασμό με μια μη συμμετρική διάταξη, αυτό το στυλ προσφέρει μια χρυσή τομή μεταξύ εκλεπτισμού και δομημένου ύφους.

Δοκιμάστε ποιο υλικό ταιριάζει καλύτερα με τον χώρο σας.

   

Για όσους θέλουν πολλά χρώματα και πιο νεανικό στυλ..

  

Αξιοποιείστε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας εμπνέει, οι δυνατότητες είναι αμέτρητες.

Το λευκό θα φωτίσει τον χώρο σας και θα δώσει μια αίσθηση βάθους στο δωμάτιο.

 

Τα χρώματα δίνουν ζεστασιά, μπορείτε να παίξετε με υφάσματα και διακοσμητικά αντικείμενα.

Είτε είναι δικά σας έργα τέχνης και φωτογραφίες, είτε όχι φροντίστε να εκφραστείτε.

Εξάλλου είναι ο δικός σας χώρος!

 

Διαβάστε ακόμη DIY με φανταστικές ιδέες για Vintage κατασκευές!

Iris

Η Ρούλα Ίρις Κουτρούλη Ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια του Lollita.gr, είναι σκηνοθέτις - σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε στο Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονοµίας του ΤΕΙ – ΑΘΗΝΑΣ και έπειτα Σκηνοθεσία στο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Έχει επίσης σπουδάσει στο Θέατρο των Αλλαγών Υποκριτική και Σκηνοθεσία για Κινηµατογράφο και Τηλεόραση. Εργάστηκε στο Αρχiπέλαγος tv ως Βοηθός Αρχισυντάκτη Δελτίου Ειδήσεων, Παρουσίαση Σύντοµου Δελτίου Ειδήσεων και στη Διεξαγωγή Εξωτερικών Ρεπορτάζ. Εχει δουλέψει στο STAR CHANNEL ως Βοηθός Σκηνοθέτη για live εκποµπή καθώς και στη θέση Video Playout Operator. Ασχολείται με τη συγγραφή, σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών, εκπομπών, ντοκυµαντέρ και θεατρικών παραστάσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php